Wendy Toonk – Register Podoloog & Medisch Pedicure

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als pedicure en in 2015 ben ik afgestudeerd als medisch pedicure. Hierna was het duidelijk! Het behandelen van symptomen en voorkomen van verdere voetproblemen is heel belangrijk, maar ik wilde meer. Aansluitend ben ik begonnen aan de HBO opleiding tot Registerpodoloog en deze heb ik in 2019 succesvol afgerond. Ondertussen ben ik mijn medisch pedicure praktijk gestart in Zelhem en Varsseveld. Door alle kennis van de theorie, de praktijk en de werkplaats in combinatie met diverse leerzame stages, ben ik in staat om de kennis toe te passen en de klacht/hulpvraag van diverse kanten te bekijken.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen volg ik regelmatig bij- en nascholing. Als erkende paramedisch voetspecialist ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie van Stichting LOOP, ProVoet, het KRP en KABIZ kwaliteitsregister.

Door de professionele, persoonlijke en directe aanpak is het mogelijk om de symptomen en de oorzaak aan te pakken. Ik stel een individueel therapieplan op te om de wensen en verwachtingen in kaart te brengen en op deze manier het beste resultaat te bereiken.

podoloog