Wendy Toonk – Register Podoloog & Medisch Pedicure

Vanaf 2014 ben ik werkzaam als pedicure, en afgestudeerd in 2015 als Medisch pedicure. Hierna was het duidelijk! Het behandelen van symptomen en voorkomen van verdere voetproblemen is een belangrijk doel, maar ik wilde meer. Ondertussen ben ik mijn medisch pedicure praktijk gestart in Zelhem en Varsseveld, aansluitend ben ik in 2015 begonnen aan de HBO opleiding tot Registerpodoloog en deze is in 2019 succesvol afgerond, en het werd alleen maar leuker! Door alle kennis van de theorie, de praktijk en de werkplaats in combinatie met diverse leerzame stages ben ik in staat om de kennis toe te passen en de klacht/hulpvraag uit diverse kanten te bekijken.

Om op de hoogte te blijven van de meest actuele ontwikkelingen worden er regelmatig bij en nascholingen gevolgd. En als erkende paramedisch voetspecialist ook aangesloten bij de beroepsorganisatie van Stichting LOOP, ProVoet, het KRP en KABIZ kwaliteitsregister.

Door de professionele, persoonlijke en directe aanpak is het mogelijk om de symptomen en de oorzaak aan te pakken. En zo een individueel therapieplan op te stellen om de wensen en verwachtingen in kaart te brengen, en op deze manier het beste resultaat te bereiken.

podoloog